HOŘKÁ ČOKOLÁDA SE STÉVIÍ - BEZ CUKRU 70 G

 
  • 1 z 3
 

Zdravá delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády obohacené práškem Moringa Caribbean a přírodními sladidly. Čokoláda je vhodná i pro diabetiky.

Dostupnost Skladem
155 Kč    
Kód produktu 100
Značka MORINGA caribbean
Kategorie ČOKOLÁDA
 

INFORMACE O PRODUKTU

Základní receptura čokolády je inspirovaná klasickou hořkou čokoládou a v důsledku vysokého obsahu kakaové hmoty je tmavohnědá, a to i navzdory přítomnosti prášku z Moringa Caribbean. Sladká chuť čokolády je dána sladidlem maltitolem, které má vyšší sladivost než sacharóza, avšak jen poloviční kalorickou hodnotu. Maltitol podporuje růst probiotických bakterií v tenkém střevě a nezpůsobuje kazivost zubů. Čokoláda obsahuje glykosidy stévie, které dodávají tomuto zdravému produktu charakteristickou příchuť. Na jedné straně plochy čokolády je vyražen dekorativní potisk.

Čokoláda je vhodná pro diabetiky a osoby v režimu kalorické restrikce.

 

Složení:

kakaová hmota, vláknina (inulin), kakaové máslo, kakaový prášek bez obsahu tuků, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka, sladidlo: maltitol (méně než 10%), glykosid steviolu, moringa (3%). Kakaová hmotnost nejméně 65%.

Alergény: sójový lecitin

Energetická hodnota a obsah makroživin: viz etiketa.

Hmotnost balení: 70 g

 


Kvalita produktu:

Produkty Moringa Caribbean jsou tvořeny z čistých přírodních preparátů, za jejichž kvalitu firma zodpovídá. Pěstování moringy karibské probíhá na panenských plantážích sopečného ostrova St. Lucia v Karibiku, s přísně regulovaným sběrem, zpracováním a skladováním v souladu s nejpřísnějšími normami kladenými na daný typ materiálu, kontrolou hygieny a sterility.

Firma nabízí prvotřídní produkty, vysoce výživné, čisté, nechemické, bez pesticidů a bez herbicidů. Udržuje v nich všechny výživové prvky, původní barvu a vůni. Jejich moringové stromy jsou pěstovány podle nejpřísnějších norem pro organické zemědělství a následné zpracovávání probíhá v adekvátních zařízeních, opět v souladu s přísnými mezinárodními standardy. Během sušení, které má za úkol dostat vodu z listů čerstvé moringy, používají pouze velmi nízkou teplotu do 42°C. Výsledkem je ještě výživnější list moringy, než kdyby byl získán jiným způsobem sušení.

 
Tento e-shop používá cookies. A díky tomu vám můžeme předložit tu nejlepší nabídku. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Děkujeme vám! Více informací zde.